Bevidsthedstræning i virksomheden

Bevidsthedstræning er en måde, hvorpå en leder eller medarbejder kan arbejde med sig selv, sine arbejdsmæssige begrænsninger og potentialer. 

Jeg arbejder med forskellige områder:

Måske vil du gerne noget andet i arbejdslivet, men ved ikke hvad eller hvordan?

Du sidder fast i en rolle du vil ud af

Oplever du, at du ofte kommer i konflikt med dine kollegaer?

At dine ansatte/kollegaer aldrig rigtig gør, hvad du beder dem om?

At du holder dig tilbage, når det virkelig gælder?

At beslutningerne træffes hen over hovedet på dig?

At bestemte kollegaer eller medarbejdere kan få dig helt op i det røde felt?

Stress på arbejdspladsen.

Bevidsthedstræning er ikke coaching for coaching stopper hvor privatlivet starter. Og i 90 % af tilfældene, er det i medarbejderens private liv og ikke mindst fortid, at kimen til problemet på arbejdspladsen opstår. Til gengæld er bevidsthedstræning heller ikke terapi, for i terapi er bagudrettede livstraumer ofte omdrejningspunktet for det terapeutiske arbejde. Bevidsthedstræning berører de vigtigste punkter i medarbejderens arbejdsliv og omdrejningspunktet i udviklingsarbejdet foregår fremadrettet.

Jeg arbejder med en blanding af mindfulness, bevidsthedsfremmende øvelser og rådgivende samtale for at give medarbejderen det optimale udviklingsrum for forandring. Ændring af vaner og mønstre sker mest effektivt gennem aktivering af både sanser, følelser og tanker. Og gennem arbejdet med disse tre, sker forandringen langt hurtigere end ved traditionel coaching.

Jeg tilbyder en virksomhedsordning hvor jeg yder træning af den enkelte medarbejder enten i virksomheden eller i mine klinikker i Hellerup eller København K.

Priser: Aftales individuelt. Rabat ved faste aftaler. Ring eller mail og hør nærmere.